Triple Room

Dhomat tona janë me hapësirë të bollshme, ku ju mund të relaksoheni pa fund me partnerin apo familjen tuaj. Një shtrat madhështor, mjedis çlodhës, ballkon, televizor dhe kanale satelitore, tualet, dush.

Adults: 1
Fëmijë: 0