Hotel Yjet e Sharrit

– Reth Nesh

Hotel Restaurant Yjet e Sharrit i vendosur në Prevalle në një pozitë me pamje panoramike ku vizitorët mund ta ndjejnë freskinë e ajrit të pastër dhe ku mund ta kënaqin syrin me bukuritë e natyrës së Prevallës.

Personeli shërbyes këtij hoteli ka kënaqësinë të ju ndihmoj lidhur me te gjitha nevojat tuaja për planifikim.

– Restaurant

Ky Hotel përveç dhomave të rehatshme që ofron ai posedon dhe restaurantin ku pushimi juaj bëhet gjithnjë e më komod,terasa e pajisur me këndin e lodrave për fëmijë bënë fëmijët tuaj të kënaqen në këto ambiente natyrore.

Gjithashtu hoteli posedon dhe sallën në të cilën ju mund ë organizoni dasma, ahenje familjare. takime afariste dhe seminare të ndryshme.

Dhomat
& Apartamentet

Shiko të gjitha

  – Rrjetet Sociale