Jacuzzi Suite

Suitat tona janë me hapësirë të bollshme, ku ju mund të relaksoheni pa fund me partnerin apo familjen tuaj. Një shtrat madhështor, divan, mjedis çlodhës, ballkon të madh me Jacuzzi,  televizor dhe kanale satelitore,  tualet, dush.

Adults: 1
Fëmijë: 0